Fascinatie over antieke meubelen

Binnenin diverse originele eiken legplanken en 4 laden betreffende origineel messing beslag. Onderin een kast ook nog een ruime, zogenaamde verborgen, lade. De kast kan zijn totaal demontabel. Schitterend meubel het wederom ons mooie plek verdient.

Laat u dan ook via hiervoorgaande nauwelijks schrik met jagen. De antieke meubelen melden zoveel verdere ambiance, ze vragen er een heel klein beetje genoeg zorg wegens terug.

Een over de specialiteiten is "de antieke kast". Ook niet in ons specifieke stijl ofwel soort doch heel breed. Onze verzameling kasten gaat u beslist verrassen.  Wat weet de antieke kasten akelig hebben kan zijn het ze geschikt zijn wegens dagelijks gebruik en prachtig horen in een hedendaagse inrichting. Echte blikvangers welke dit vershil kunnen vervaardigen.

Wijntafeltjes, bijzettafels, salontafels, sidetables hetgeen een grote diversiteit aan korte antieke meubelen! Mogelijkerwijs is het wel ons met de meeste verrassende rubrieken in onze online-catalogus. Tevens met de collectie antieke kleinmeubelen komen wij verrassend wegens de dag.   Antieke Sutherlands en cilindrische nachtkastjes uit Engeland, Stomme Knechten uit Hollands.

Wist u dan ook dat er heel wat verdere kleuren vanwege de kast geoorloofd zijn dan bijvoorbeeld een traditionele hout tinten. Allemaal is mogelijk.

Een look en sfeer is bepalend bij de inkoop. Zo uitproberen check here wij elke keer weer een originele collectie tezamen te bezorgen met karakter: een grote variatie met meubelen en benodigdheden. Of dat meteen zeker antieke meubelen bestaan of 'welhaast' antiek qua ouderdom. 

Omschrijving: Het meubel in antieke hip is ons tijdloos accessoire wegens in huis. Het massief hout kan zijn standvastig en veilig voor glazen, vazen, sinaasappels en andere accessoires. Een originele vorm geeft de tafel flair. Deze exotische salontafel kan zijn

Ons verzameling antieke klokken en barometers waaronder Luikse, lantaarn- en schoolklokken maar tevens Engelse stick en wiel barometers, reiswekkers en diverse elektrische uurwerken.

Behalve Hollandse secretaires hebben wij diverse 18e eeuwse Engelse secretaires in de collectie welke via hun strakke Georgian style geweldig tot uiting aankomen in ook een klassiek ingeval modern interieur.

Algemeen: stijlvol Hollands eiken boekenkastje in leuk formaat. Binnenin 3 stevige legplanken. Echt werkend slot betreffende sleutel op allebei de deuren. Ons praktisch kwaliteitsmeubel dat voor verscheidene doeleinden bestemd kan zijn. Boekenkastje, servieskastje etc. Dit verdient wederom ons opwindende plek.

Een authentieke coulissentafel-bladen bestaan dan ook zelden aangaande dezelfde hete houtsoorten gemaakt als de antieke tafels zelf.

Zeker antieke kasten vindt u dan ook bij Het Inboedelhuis. Wij beschikken over 18e en 19e eeuwse inboedel en zelfs nog ouder. Behalve kledingkasten hebben we verder antieke kabinetten, buffetkasten en secretaires.

Zou u dan ook graag de meerdere Britse antieke meubelen komen bekijken? U raakt iedere keer van harte welkom in onze showroom in Helvoirt.

Grijze barok stoel in Rococo hip. Een geweldige stoel met armleuningen die zalig zit en staat in uw woonkamer ofwel eetkamer. Bekijk verder de andere stoelen Rococo en ga de stoel welke bij u dan ook past! Afmetingen Breedte: 54,5 cmHoogte: 93 cm Di

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *